Word wakker voor het te laat is

Ario is een uniek slaap- en aandachtsmonitoringsysteem, ontworpen voor zware bedrijfsvoertuigen zoals trucks & autocars

Ario is een uniek slaap- en aandachtsmonitoringsysteem, ontworpen voor zware bedrijfsvoertuigen.

Het systeem is ontworpen om via het aantal stuurcorrecties in real-time te meten of de chauffeur van een zwaar bedrijfsvoertuig – zoals een autocar of truck – nog aandachtig is.

Indien het systeem een afname in aandacht detecteert, stuurt het eerst een visueel signaal uit. Is er daarna nog geen reactie? Dan krijgt de chauffeur een auditief signaal te horen.

Omdat er enkel bij verlengde onaandachtigheid een audiosignaal wordt gegenereerd, is het systeem bij een veilig aandachtsniveau niet storend voor de chauffeur.

“Onaandachtige of vermoeide chauffeurs vormen een dodelijk hoog risico voor bedrijf en samenleving. Experts schatten dat maar liefst een derde van alle ongevallen veroorzaakt wordt door vermoeidheid. Ario is gebaseerd op het principe van een dodemansknop: Wanneer het systeem onaandachtigheid detecteert, waarschuwt het de chauffeur.”

– Thomas Dietvorst, mede-oprichter Comvoy

Hoge return on investment. Ario’s kostprijs bedraagt bijna niets in vergelijking van de totale prijs van één enkel verkeersongeval en het systeem voorkomt buitengebruikstelling door reparaties of vervanging.

One size fits all. Een ware plug & play oplossing voor alle soorten zware bedrijfsvoertuigen. Ario past op al uw voertuigen, dat is onze garantie.

Eenvoudige installatie. De installatie kan uitgevoerd worden door uw eigen technici of door ons uitgebreid netwerk van vakmannen.

Award-winnende innovatie. Ario won reeds verscheidene awards, waaronder het ECW Label voor Innovatie 2015 en Idee van het Jaar op de Nacht van de KMO.

Klinkt interessant! Ik zou graag meer info willen.

Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken of meer info aan te vragen. We lichten graag toe hoe Ario uw bedrijf kan helpen.