BusOnline Engine

All-in-one software voor uw busbedrijf. Uniek, eenvoudig en efficiënt.

Busonline.eu Engine is een all-in-one cloud-based oplossing voor busbedrijven. Het platform is ontworpen om u te helpen bij het optimaliseren en organiseren van uw bedrijfsactiviteiten en zo de productiviteit en rendabiliteit van uw werknemers te verhogen. Zo bespaart u kosten en wint u tijd.

Het opstellen van een offerte kost zelf de meest geroutineerde medewerker ongeveer 20 minuten. Veel bedrijven schrijven al gauw 1000 tot 2000 offertes per maand, en helaas leiden lang niet alle offertes leiden tot een opdracht. Engine automatiseert een groot deel van dit proces voor u.

Maar daar stopt het niet. Engine automatiseert ook andere activiteiten voor u, zoals de facturatie, het klantenbeheer, de rittenplanning en veel meer.

All-in-One

Al uw belangrijke administratieve handelingen zitten in één pakket. Geen nood meer aan tien verschillende dure softwarepakketten.

Cloud-based

U kan Engine vanaf elk apparaat met een internetconnectie bereiken, al uw data staat veilig in de cloud.

Modulair

Engine’s modulaire structuur maakt dat we eenvoudig functionaliteit kunnen toevoegen, zonder dat uw administratie in zijn werking gehinderd wordt.

“Engine is een perfect voorbeeld van de handelswijze van Comvoy: een innovatieve oplossing voor een reëel probleem in de sector, ontworpen in samenspraak met de busbedrijven.”

– Thomas Dietvorst, mede-oprichter Comvoy

Klinkt interessant! Ik zou graag meer info willen.

Contacteer ons om een vrijblijvende afspraak te maken of meer info aan te vragen. We lichten graag toe hoe BusOnline Engine uw bedrijf kan helpen.