Comvoy is een innovatieve start-up met een missie: de bus- en autocarsector infuseren met innovatieve producten en busvervoer zo terug populair maken.

Innovatie

Er is een betere manier om het te doen. Wij vinden ‘m voor u.

Onze uitgebreide achtergrond in het personenvervoer laat ons toe om innovatiemogelijkheden vroeg te erkennen en door middel van in-house R&D op te lossen.

Efficiëntie

Eenvoud is de ultieme
sofisticatie

Onze producten zijn niet enkel gemakkelijk in gebruik, ze verhogen ook efficiëntie door uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten te vereenvoudigen of automatiseren. Zo heeft u weer tijd om zich bezig te houden met de belangrijke dingen binnen uw bedrijf.

Veiligheid

Veiligheid gebeurt niet
per ongeluk.

Wij streven naar ultieme veiligheid voor uw chauffeur, passagier of vracht – en bij extensie alle weggebruikers. Zo kan u weer op beide oren slapen.

Onze origin story

Toen co-founder Jelle van Winckel in 2013 een bus in de gracht naast de autostrade zag, en achteraf een vermoeide of afgeleide chauffeur aan de basis van dit ongeval bleek te liggen, vroeg hij zich af hoe dit soort ongevallen in de toekomst vermeden kon worden.

Samen met mede-oprichter Thomas Dietvorst ontwikkelde hij Ario, een slaapdetectiesysteem dat chauffeurs verwittigt wanneer ze tekenen van vermoeidheid tonen of onaandachtig zijn tijdens het rijden. Het zou de eerste innovatie zijn van een bedrijf dat met zijn ontwikkelingen de bus- en autocarsector in een nieuw daglicht wil stellen. Comvoy, toen nog Demerstee Transport Solutions was geboren.

Meet the team

Jelle Van Winckel

Co-founder & Managing Director

Thomas Dietvorst

Co-founder & Managing Director

Eline Mirtic

Communications Expert & Community Manager

Maarten Arits

Electronics Engineer

Dries Van Gelder

Head of Production

Elien Verbruggen

Marketing Manager

Think you got what it takes?

Kom jij binnenkort ons team versterken? Check onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan.